- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 80 minutter
- Sværhedsgrad
- Midt imellem
- Serveringer
- 8 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 9104
- Pris pr. Portion
- 20.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- marts 21, 2013
En smagfuld og let ret – med begrænset opvask;-)
Gulerødderne, porrerne og løgene skæres/hakkes i mindre stykker og svitses på panden.
Kødet tilsættes og svitses med – der skal arbejdes med at få kødet fordelt og svitses.
Basilikum, en passende mængde salt og peber tilsættes.
Det hakkede persille og de flåde tomater tilsættes og koges igennem – smag til med salt og peber.
Lad det afkøle lidt.
Æg og havregryn røres sammen hvorefter det røres sammen med kødet m.m.
Det hele kommes i et ildfast fad.
De skrællede kartofler skæres i tynde skiver og fordeles over kødet i det ildfaste fad.
Der hældes lidt fedtstoft (f.eks. olivenolie) over kartoflerne samt salt og peber.
Bages i ovnen i ca. 60 min. ved 175 grader (varmluft)
Serveringstips: Salat og lidt brød.
Det undrer mig at i anbefaler
Hej Thorkild
Ang. vin; Efter den store
Hej
Hej Niels Jørn
der er noget galt med ingriidienslisten