Farsfad med kartoffellåg

Bedømmelse: 5.0/5. Fra 2 stemmer.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
80 minutter
Sværhedsgrad
Midt imellem
Serveringer
8 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
9104
Pris pr. Portion
20.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
Farsfad med kartoffellåg

En smagfuld og let ret – med begrænset opvask;-)
Gulerødderne, porrerne og løgene skæres/hakkes i mindre stykker og svitses på panden.
Kødet tilsættes og svitses med – der skal arbejdes med at få kødet fordelt og svitses.
Basilikum, en passende mængde salt og peber tilsættes.
Det hakkede persille og de flåde tomater tilsættes og koges igennem – smag til med salt og peber.
Lad det afkøle lidt.
Æg og havregryn røres sammen hvorefter  det røres sammen med kødet m.m.
Det hele kommes i et ildfast fad.
De skrællede kartofler skæres i tynde skiver og fordeles over kødet i det ildfaste fad.
Der hældes lidt fedtstoft (f.eks. olivenolie) over kartoflerne samt salt og peber.
Bages i ovnen i ca. 60 min. ved 175 grader (varmluft)
Serveringstips: Salat og lidt brød.


6 comments

  1. Anonym sagde på marts 24, 2013

    Det undrer mig at i anbefaler

    Bedømmelse: 2.5/5. Fra 4 stemmer.
    Vent venligst…
  2. Anonym sagde på april 3, 2013

    Hej Thorkild

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  3. Anonym sagde på oktober 27, 2013

    Ang. vin; Efter den store

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  4. Niels Jørn L. J... (not verified) sagde på maj 7, 2015

    Hej

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
    1. Jane Iversen (not verified) sagde på maj 7, 2015

      Hej Niels Jørn

      Ingen vurderinger.
      Vent venligst…
  5. Lars Andersen sagde på november 7, 2016

    der er noget galt med ingriidienslisten

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?