- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 35 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 2 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 9678
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- december 16, 2010
- 1 tbsp.
- Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt
- 1 1/2 tsk.
- Karry
- 400 ml
- Kokosmælk
- 1 stk
- Bouillon, fisk
- 250 g
- Torsk, filet
- 3 tbsp.
- Smelteost, revet ost 30+
- 200 g
- porrer
En utrolig nem og lækker torskeret, hvor man sagtens kan lave en stor portion. Den skal nok blive spist.
Start med sovsen: Smelt margarinen i en gryde og svits karryen af heri. Tilsæt kokosmælk og bouillonterningen. Lad sovsen koge godt sammen… hvorefter den stilles til side, for at afkøle lidt. Sovsen er tynd… men passer perfekt til ris.
Forvarm ovnen til 200 grader.
Skær porrerne i tynde skiver. De kan evt. blancheres, hvis man ønsker dem bløde, men jeg kan godt lide dem med bid. Læg dem i et smurt ovnfast fad.
Læg torskefileterne på porrerne og krydr med salt og groft kværnet peber. Hæld sovsen over og drys med revet ost.
Stil fadet i ovnen i ca. 15-20 minutter. Torsken er færdig, når den ved et let tryk… falder fra hinanden i lameller.
Serveringsforslag:
· Serveres med jasminris… eller den slags ris man bedst kan lide.
· Rosiner og annanas passer rigtig godt til retten.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.