Blåmuslinger med pasta

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
Forberedelsestid
40 minutter
Tilberedningstid
15 minutter
Sværhedsgrad
Midt imellem
Serveringer
4 personer
Kategori
Forret
Visninger
918
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den

Blåmuslinger med pasta
VIGTIG INFO: Blåmuslingerne skal være friske! Rengøring af blåmuslinger er meget vigtig: skrub dem med en børste, giv dem et slag mod vasken SKAL åbne blåmuslinger lukke sig eller er de døde (dårlige!). Alle blåmuslinger som ikke lukker sig eller er skadede på den ene eller anden måde smides ud.
1) Kog spaghetti, se hvordan på pakken.
2) Pesto, finthakket skalotteløg, hvidløg og hvidvin kommes i en stor gryde, bring i kog.
3) Når ovenstående koger, kommes de rengjorte og friske blåmuslinger i gryden og varmen sættes ned til middel. Læg låg på og kog ca. 5 minutter. Tjek at alle blåmuslingerne har åbnet sig, er der lukkede i gryden smides disse ud.
4) Cherrytomater halveres og tilsættes gryden i ca. 30 sekunder.
5) Den færdige spaghetti kommes i gryden og det hele vendes forsigtigt.
Velbekomme!

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?