Fire små Tapas-retter

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
60 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Buffet
Forret
Frokost
Grill / sommer
Hovedret
Visninger
5091
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
Fire små Tapas-retter

Fire små tapas-retter, til lækker gæstemad el. buffet:
Små kødboller i tomat: Bland ingredienser til tomatsovsen, hæld i et ildfast fad og stil i ovnen ved 200 grader i ca. 40 minutter. Imens tilberedes kødbollerne, rør farsen med de nævnte krydderier og form små boller med en teske. Steg i smør-olie på pande i ca. 15 minutter. Kom kødbollerne i tomatsovsen,drys over med friskrevet parmesan (kan udelades) og lad stå i ovnen 15 minutter ekstra.
Store rejer med lime: Mariner rejerne med olie og rigeligt limesaft, hvidløg, dild, salt og peber. Lige før servering svitses de hurtigt af på pande ved medium-høj varme i et par minutter, el. i staniolpakker på en grill. Server med citronbåde.
Små italienske brød med grøn pesto og ost (evt. gedeost efter smag): Smør brødene med pesto , kom ost på, og dryp olivenolie på, og drys med friskkværnet peber. Grilles på en grill, el. i ovn ved 225 grader.
Bulgur med selleri og æble. Kog bulgur efter anvisning på posen. Køl af og bland med selleri, agurk og æble i fine tern. Tilsæt revet løg citronsaft, olie og salt og peber.
Server med grillede små kartofler tilberedt på grillen el. i ovn, samt med en god hvidløgsdressing.
Velbekomme!

2 comments

  1. Den ukendte kok sagde på maj 27, 2012

    Hvor er opskriften til “Små

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  2. Den ukendte kok sagde på maj 28, 2012

    Hej Lissy.

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?