- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Buffet
Forret
Frokost
Hovedret - Visninger
- 932
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juli 17, 2011
En hurtig hverdagsret, hvor man også kan tilsætte kød el. kylling: Svits bacon, løg og hvidløg og tilsæt krydderier og hakket tomat, og lidt vand el. bouillon. Lad sovsen koge en halv time, og tilsæt broccoli og gulerødder i mindre stykker (evt. frost). Smag sovsen til. Kog pastaskruer, og skyl over med koldt vand. Kom i et ildfast fad, og bland med grøntsags-bacon sovsen. Riv rigeligt mild ost over, og stil i en forvarmet ovn ved. 200 grader. Gratiner retten til den har en gylden overflade ca. 30 minutter. Server med grøn salat. Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.