fbpx

Grillede Ananas Sundae’s

No votes yet.
Please wait...
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedningstid
10 minutter
Kategori
Dessert
Visninger
316
Pris pr. Portion
4
Skrevet af
Udgivet den
4 piece
Ananasskiver - Hele
4 tbsp.
Vaniljeis
1 piece
Dulce de Lerche (karamel der er kogt af kondenseret mælk)
2
Ristede kokosnødstrimler
Grillede Ananas Sundae’s

Grillede Ananas Sundae’s

Når du har brug for en lækker og sød snack i sommervarmen, eller når det skal gå hurtigt med at lave dessert til gæsterne, er Pineapple Sundae den ideelle dessert.

Pineapple Sundae er en frisk, sød og enkel dessert, som er nem at tilberede. Den består af ingredienser, som du sikkert allerede har i dit køkken.

Herunder får du opskriften på at lave den populære dessert, som med stor sandsynlighed vil blive familiens favorit. Det giver ekstra smag og kant til din dessert, når den tilberedes på grillen.

Tilberedning

Den helt store fordel ved desserten er, at den er hurtig at lave, og at den ikke kræver lang tids forberedelse. Det tager cirka 10 minutter at forberede, tilberede og anrette desserten.

Du skal kun bruge 4 simple ingredienser og en grill for at servere sommers favoritdessert.

  • Tænd op for din grill på fuld blus og varme. Grill ananasskiverne med cirka 1 minut på hver side. De må gerne bære en let grillet karakter på overfladerne.
  • Tag de varme appelskiver af grillen og anret én skive på hver desserttallerken. Form 4 iskugler og placer én kugle i hvert hul på de 4 grillede ananasskiver.
  • Lige før du serverer dine desserter, skal du toppe hver anretning med Dulce de Lerche (eller klassisk karamelsauce). Drys herefter hver anretning med de ristede kokosnødstrimler.

Eftersom desserten skal serveres lige fra grill, og det er en god idé, at du har ske til iskuglerne klar på forhånd samt 4 små desserttallerkener. På den måde kan du servere desserten, mens iskuglen endnu har sin form, og mens den stille får lov at smelte ned over ananasskiven.

 

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?