Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske og forhindrer automatisk indsendelse af spam
Jeg har hørt at chiafrø er særdeles sunde. Hvorfor er det godt at spise chiafrø? Er der noget man skal passe på? Mvh Lars
Skær løg, hvidløg og kyllingebrysterne i tern. Steg først løg og hvidløg til de er klare. Steg derefter kyllingebrysterne med. Skær tomaterne i
1 ps. pasta, 1 ps. store rejer, 1 broccoli, ca. 50 g. pinjekerner, 2 fed hvidløg, 50 g. parmesan, 50 g. smør
Rør sukker og olie sammen i en skål. Tilføj mælken imens du rører, og bland godt. I en anden skål blandes melet, havregryn, bagepulver og vanill
Smørret smeltes i en gryde. Del æggene i hvider og blommer. Pisk hviderne stive i en skål for sig. Bland alt det andet sammen i en anden skål (und
En forret skal være let, velsmagende og en fryd for øjet. Her har jeg brugt rød Cavi-art. Den er fremstillet af havtang. Det er både velsmagende,
Skrællen skæres af ananassen, frugten deles i fire, så kernen let kan fjernes. Hver krart deles yderligere i 4-6 stykker, alt afhængig af anassens
Kommentarer