Julerødkål

No votes yet.
Please wait...
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
135 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
6 personer
Kategori
Hovedret
Jul
Visninger
1185
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
3 stk
Madæbler (Belle de Boskoop)
1 1/2 kg
Rødkål
2 tsk.
Salt, groft
85 g
Rørsukker
3 dl
Balsamico (eddike) lys og mørk
4 stk
Laurbærblade
6 stk
Skalotteløg
10 stk
allehånde

Moster Misses vanedannende julerødkål 2011
Skær kålen i fine strimler, brug ca. 1500g.
Bland alle ingredienserne i en stor stegeposen, luk den, men efterlad en lille åbning eller prik i posen.
Læg posen i en kold ovn på nederste rille sammen med (fjer)kræet, steg i 2 timer og 15 min ved 200 gr.
Vend posen efter 1 1/2 time.
Smager forrygende, men er stærkt vanedannende så tilbered store portioner.
Den tilberedte kål kan med stor succes fryses i mindre portioner.
Glædelig jul fra Moster Misse fra Hellerup

2 comments

  1. Anonym (not verified) sagde på december 8, 2011

    Tilberedningstiden er 2 timer

    No votes yet.
    Please wait...
  2. Den ukendte kok sagde på december 8, 2011

    Hej Vibeke

    No votes yet.
    Please wait...

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?