Kenneth Wilhjelms signaturret – Torskefilet med fiskebisque

Rating: 5.0/5. From 1 vote.
Please wait...
Forberedelsestid
60 minutter
Tilberedningstid
60 minutter
Sværhedsgrad
Midt imellem
Serveringer
1 personer
Kategori
Hovedret
Mød de kendte
Visninger
517
Pris pr. Portion
1
Skrevet af
Udgivet den
0 l
Rapsolie
1 bdt.
Persille, frisk
1 stk
Gulerødder
1 stk
krydderurter fx timian
1 stk
Rødspætte
1 stk
Sommerløg
Kenneth Wilhjelms signaturret – Torskefilet med fiskebisque
  1. Grøn Olie - Persilleolie 1/2L Rapsolie varmes i en gryde, og blændes derefter i ca. 15 minutter med en hel pose persille (stor) Saucen - eller Fiskebisquen. Urter: Gulerødder, løg, hvidløg samt krydderurter peberkorn, løgraster stages af i olie. 1 stk. Hel rødspætte sættes i ovnen ved 200 gr. Til den er gylden - ca. 30 min. Fisken hakkes og kommes i gryden med fløde, cognac, kulør, og 1/2 teske sukker. Til sidst tilsættes smør, og smages til med salt, peber og cognac. Saucen piskes op med blænder, lige før servering. Brændte løg med grøn olie. Sommerløg halveres og brankes på panden ved høj varme I lidt rapsolie. Når de er helt brændte, skal de skilles fra hinanden - hinden fjernes, og de gnides i æbleeddike sukker salt og peber og sættes i ovnen i ca. 20 min. Løgne anrettes ved kartoflerne og fyldes halvt med den grønne olie. Gulerodspuré 6 stk. Gulerødder og 1/2 løg Sorter - blank løg og gulerødder, overhæld med hvidvin, og kog den ned tilsæt fløde, så den dækker, og lad den koge til gulerødderne er meget møre. Sigt fløden fra, brug stavblenderen til at lave den fine puré der kan tilsættes lidt af fløden, hvis nødvendigt. Til sidst, sættes den med en klat smør. Torsk Torsk steges i olie, sammen med de 6 sider på kartoflerne - salt på panden Så fisken slipper lettere. Når fisken vendes, tilsættes smør. Kartofler Kartoflerne skal confiteres i - 5 fed hvidløg, timian, peberkorn og rapsolie. Svag varme, ca. 14 minutter - de må ikke blive gyldne. Herefter steges de sammen med fisken. Gulerødder Gulerødderne renses i top, og skrælles - steges på panden i olie og vand salt, smør - kort Så der stadig er bid i. Klar til anretning, efter de har været på drypbakke.

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?