oksekødbollerm/ krydderier

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
40 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
667
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
2 stk
Æg
4 tbsp.
Hvedemel
2 tsk.
Chili, stødt eller tørret
2 tsk.
Oregano, tørret
2 tsk.
Timian, tørret
1 stk
Hvidløg, fed

Alle  krydderier & æg røres godt i oksefarsen.
Derefter rulles farsen i hvedemel til små kødboller  ( på str. med en lille blomme).
Kødbollerne steges i olien.(i en flad gryde eller sauter pande) i ca 5 mim, tilsæt tomater og lad det koge ved lavvarme i 10 mim. Vend kødbollerne forsigtig ind i mellen kogning.
smages til med salt og peber.
tilbehør pasta og en grønsalat.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?