Lækre, langtidshævede grovboller
DAG 1: Opløs gæren i vandet. Tilsæt olie og salt - rør rundt Tilsæt havregryn og kerner - rør rundt Tilsæt grahamsmel - rør rundt Tilsæt hved
Når du opretter et medlem på Vild Med Mad bliver du bedt om angive visse personlige oplysninger som navn, e-mailadresse. Oplysningerne er obligatoriske. Dit navn vil være offentligt tilgængeligt for besøgende på Vild Med Mad.
Vi bruger dine kontaktoplysninger til at kontakte dig dels i relation til Vild Med Mad og dels til at fremsende oplysninger om andre produkter/tjenester, som vi mener kan være af interesse.
Du kan under tilmeldingsprocessen (og til enhver tid derefter) bestemme, om du ønsker at modtage sådanne informationer eller tilbud fra Vild Med Mad og ad hvilke kanaler du ønsker dem.
Vi behandler dine personlige oplysninger fortroligt og disse vil ikke under ingen omstændigheder blive videregivet til andre (tredjemand) uden dit samtykke. Vi garanterer, at data bliver opbevaret forsvarligt og uden adgang for uvedkommende.
Vi registrerer IP-adresser ved alle pålogninger.
Vi registrerer dine besøg ved hjælp af cookies. Disse benyttes til at gemme dine login-oplysninger samt styring af annoncer.. De fleste internetbrowsere giver dig mulighed for at slette cookies, blokere for dem eller advare dig og bede om accept, før der gemmes en cookie.
Har du spørgsmål til ovenstående, kan du kontakte os her.
DAG 1: Opløs gæren i vandet. Tilsæt olie og salt - rør rundt Tilsæt havregryn og kerner - rør rundt Tilsæt grahamsmel - rør rundt Tilsæt hved
Opskriften giver to pizzaer med ca. 8 stykker i hver pizza. Pizzabunde: Rør vand og gær sammen Tilsæt salt og olie Bland meltyperne i en skål f
Gulerødder skrælles og rives groft. Kålet snittes fint – enten i hånden eller med foodprocessor. Æblet skæres i fine tern, nødderne hakkes. V
Tre timer før maden skal laves tages kødet ud så det får stuetemperatur. Sæt pommesfritterne i ovnen. Rens broccolien og skær den i buketter. De
Æg og farin piskes tykt og luftigt. Hvedemel, bagepulver, kanel og kærnemælk røres i æggemassen. Til sidst vendes de revne gulerødder i dejen. F
Foliebagt fisk med grønt VIGTIG INFO: Retten indeholder ikke tilbehør. Jeg plejer at servere bagte rodfrugter, hasselbagte kartofler eller ris til.