Lasagne opskrift

No votes yet.
Please wait...
Forberedelsestid
35 minutter
Tilberedningstid
90 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Visninger
1327
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den

Put olie i en gryde og lad det blive varmt. Hak imens løgene, og riv gulerødderne. Svits så løgene og læg kødet i også. Lad det blive brunt og tilsæt nu de hakkede tomater, tomatpuré, gulerødder, oregano, basilikum, bouillon, havsalt og sort peber. Lad sovsen simre i omkring 20 minutter.
Imens laver du bechamelsovsen. I en gryde smelter du smørret. Mens du rører hælder du mælken i lidt efter lidt. Bland så revet ost og muskatnødden i og kog sovsen igennem nogle minutter, mens du rører.
Forvarm ovnen til 200 grader og find et lasagnefad frem. Smør det og læg så skiftevis kødsovs, bechamelsovs og lasagnepladerne i fadet. Det sidste lag skal være bechamelsovs. Drys med parmesanost. Lasagnen skal nu bage i omkring 30 minutter. Lad din lasagne trække fem minutter, inden den serveres.

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?