- Forberedelsestid
- 35 minutter
- Tilberedningstid
- 90 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Visninger
- 2324
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 20, 2009
Put olie i en gryde og lad det blive varmt. Hak imens løgene, og riv gulerødderne. Svits så løgene og læg kødet i også. Lad det blive brunt og tilsæt nu de hakkede tomater, tomatpuré, gulerødder, oregano, basilikum, bouillon, havsalt og sort peber. Lad sovsen simre i omkring 20 minutter.
Imens laver du bechamelsovsen. I en gryde smelter du smørret. Mens du rører hælder du mælken i lidt efter lidt. Bland så revet ost og muskatnødden i og kog sovsen igennem nogle minutter, mens du rører.
Forvarm ovnen til 200 grader og find et lasagnefad frem. Smør det og læg så skiftevis kødsovs, bechamelsovs og lasagnepladerne i fadet. Det sidste lag skal være bechamelsovs. Drys med parmesanost. Lasagnen skal nu bage i omkring 30 minutter. Lad din lasagne trække fem minutter, inden den serveres.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.