Luksus råkostsalat
Gulerødder skrælles og rives groft. Kålet snittes fint – enten i hånden eller med foodprocessor. Æblet skæres i fine tern, nødderne hakkes. V
Du skal være logget ind for at redigere din profil.
Gulerødder skrælles og rives groft. Kålet snittes fint – enten i hånden eller med foodprocessor. Æblet skæres i fine tern, nødderne hakkes. V
Start med at blande farsen til dellerne – hak løg, hvidløg og dild fint og bland det i kødet sammen med soya, fiskesauce, ingefær, salt og peber
DAG 1: Opløs gæren i vandet. Tilsæt olie og salt - rør rundt Tilsæt havregryn og kerner - rør rundt Tilsæt grahamsmel - rør rundt Tilsæt hved
Bunden lægges i en tærteform. Pærerne skylles, kernehuset fjernes og de skæres i både. Sukker og kanel blandes godt. Læg pærerne på tærtebund
Fasan er en lækker spise. Gør fasanerne rene og gnid dem ind i salt og peber indvendig og udvendig. Skær spækken i terninger og svits dem i en gry
Sursødsovs: Klargør peberfrugter, skåret i grove tern, skær anans i tern og hak hvidløg og ingefær, evt. også små røde chili finthakkede ef