Mad i gryden brænder på
Hvis maden i gryden brænder på, så skal man hælde 1 til 2 dec. vand i gryden og herefter skal […]
Hvis maden i gryden brænder på, så skal man hælde 1 til 2 dec. vand i gryden og herefter skal […]
Pisk flødeskum med et piskeris i hånden i stedet for at bruge en el-pisker. Håndlavet flødeskum bliver tungere, men smager […]
Tørrede svampe kan fås i mange supermarkeder. Smagen i disse tørrede svampe er kraftig, men de har naturligvis ikke ligeså […]
Muslinger kan både være billige og lækre. Muslingerne SKAL være levende når man køber dem. Om en musling er åben […]
Mange familier laver en masse mad, hvor hakket kød indgår. Det er i den forbindelse ikke ligegyldigt, hvilken kvalitet hakket […]
Der er mange som tror at man kan lukke kødets porer ved at give det rigtigt meget varme og på […]
Det kan godt svare sig at købe kød af god kvalitet og rent faktisk betale for at få sig en […]
Du kan lave mange lækre retter med grøntsager, men ofte gentager vi de samme retter igen og igen. Her finder […]
Det er meget hurtigt at tilberede fisk, kontra at tilberede fjerkræ eller andre typer af kød. Det er dog også […]
Du ved sikkert allerede, at fjerkræ altid skal gennemsteges. Fjerkræ er gennemstegt, når kødet ikke længere er rødt og kødsaften […]