5 minutters mikroovns kopkage

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
5 minutter
Tilberedningstid
10 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
1 personer
Kategori
Bagværk
Visninger
1961
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 tbsp.
Rapsolie
5 tbsp.
Sukker
1 stk
Honning (1 bundfuld)
1 1/5 tbsp.
kakaopulver
2 1/2 tbsp.
letmælk
1 stk
Æg
4 tbsp.
Hvedemel

Ingredienserne blandes sammen i kruset, til en lækker, klistret og let flydende masse og puttes derefter i mikrobølgeovnen, der skrues op på max effekt. Efter 3-5 minutter er kagen klar til spisning pynt evt. med glasur. Spis kagen umiddelbart efter tilberedning – den bliver hurtigt hård og tør. * Det er normalt at kagen at kagen vokser op af kruset  imens den bages, dog har den tendens til at falde sammen som soufflé når den kommer ud. Efter egen erfaring forvolder denne form for kagebagning ingen større rengøring af mikrobølgeovn, dog kan det tage lidt ekstra tid at rengøre kruset.

En kommentar

  1. Den ukendte kok sagde på april 19, 2010

    Det lyder super spændende.

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?