- Forberedelsestid
- 5 minutter
- Tilberedningstid
- 10 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 1 personer
- Kategori
- Bagværk
- Visninger
- 2659
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- april 13, 2010
- 1 tbsp.
- Rapsolie
- 5 tbsp.
- Sukker
- 1 stk
- Honning (1 bundfuld)
- 1 1/5 tbsp.
- kakaopulver
- 2 1/2 tbsp.
- letmælk
- 1 stk
- Æg
- 4 tbsp.
- Hvedemel
Ingredienserne blandes sammen i kruset, til en lækker, klistret og let flydende masse og puttes derefter i mikrobølgeovnen, der skrues op på max effekt. Efter 3-5 minutter er kagen klar til spisning pynt evt. med glasur. Spis kagen umiddelbart efter tilberedning – den bliver hurtigt hård og tør. * Det er normalt at kagen at kagen vokser op af kruset imens den bages, dog har den tendens til at falde sammen som soufflé når den kommer ud. Efter egen erfaring forvolder denne form for kagebagning ingen større rengøring af mikrobølgeovn, dog kan det tage lidt ekstra tid at rengøre kruset.
Det lyder super spændende.