Abrikoskage med hvid chokolade

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
60 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
12 personer
Kategori
Bagværk
Visninger
1341
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 tsk.
bagepulver
200 g
Hvedemel
175 g
Hvid chokolade
100 g
Tørret abrikos
125 g
Sukker (melis)
125 g
Smør, saltet
4 stk
Æg
1 knsp.
Salt, groft

Lav et vandbad og smelt smørret og chokoladen i det
Rør rundt i det så det bliver en blank masse
Lad det køle lidt af og pisk så sukker og æg i det
Hak abrikoserne og vend det i massen sammen med mel, bagepulver og salt, bland det godt sammen
Smør en form på 20×20 cm og hæld dejen i
Bag kagen ved 180 grader i 25-30 min
Lad kagen køle af og skær den i stykker


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?