- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 60 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 12 personer
- Kategori
- Bagværk
- Visninger
- 1244
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 27, 2009
- 1 tsk.
- bagepulver
- 200 g
- Hvedemel
- 175 g
- Hvid chokolade
- 100 g
- Tørret abrikos
- 125 g
- Sukker (melis)
- 125 g
- Smør, saltet
- 4 stk
- Æg
- 1 knsp.
- Salt, groft
Lav et vandbad og smelt smørret og chokoladen i det
Rør rundt i det så det bliver en blank masse
Lad det køle lidt af og pisk så sukker og æg i det
Hak abrikoserne og vend det i massen sammen med mel, bagepulver og salt, bland det godt sammen
Smør en form på 20×20 cm og hæld dejen i
Bag kagen ved 180 grader i 25-30 min
Lad kagen køle af og skær den i stykker
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.