- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 15 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 10 personer
- Kategori
- Dessert
- Visninger
- 5046
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- januar 14, 2011
- 140 g
- Sukker (melis)
- 5 dl
- Fløde 38 %, Piskefløde
- 4 dl
- Vand
- 200 g
- Tørret abrikos
Denne opskrift er super let at gå til og resultatet er særdeles smagfuldt.
Abrikoserne skal være tørrede men bløde.
Abrikoser, vand og sukker blendes godt – det kan være en fordel at abrikoserne skæres lidt i stykker inden de blendes. Husk også at tage 3 – 4 fra til pynt.
Piskefløden piskes og blandes efterfølgende med abrikosblandingen – brug en forsigtig hånd så luften ikke “tages ud” af flødeskummet.
Kom blandingen i et passende glas og pynt med lidt fint hakkede abrikoser.
Kan eventuelt stilles på køl nogle timer før det skal bruges.
Uhm.. Det er lækkert, men
Hej Anne-Grethe, Tak for de
Super lækker – og endnu bedre
En meget dejlig og let lavet