- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Buffet
Forret
Frokost - Visninger
- 3753
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- april 22, 2011
- 10 stk
- Flæsk i skiver
- 1 tsk.
- Citronsaft
- 1 tsk.
- Salt, groft
- 2 knsp.
- Peber, friskkværnet
- 1 tbsp.
- Rapsolie
- 1 tsk.
- Timian, tørret
- 4 stk
- Æbler, faste
Æble-flæsk: Steg flæsket af i lidt olie i en pande og krydr dem med salt og peber., læg i et ildfast fad. Steg videre i en forvarmet ovn ved 225 grader til de er sprøde, vend dem en gang under stegningen.
Skær æbler i tynde både, og kom i samme stegepande, med timian, lidt salt og peber, og lidt citronsaft, til de er bløde og lidt mørke.
Læg flæsket på bagepapir, til de er lidt afkølede.
Server flæsket i et fad med æblerne.
Tilbehør hjemmebagt rugbrød, se opskrift: https:/hurtigt-rugbroed-4412/
Velbekomme!
hej fås jeres gode opskrifter