- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 40 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 6 personer
- Kategori
- Dessert
- Visninger
- 1773
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- januar 17, 2011
- 100 g
- Smuttede, hakkede mandler
- 5 tbsp.
- Sukker (melis)
- 5 tbsp.
- Sødmælk
- 125 g
- Smør, saltet
- 2 tbsp.
- Hvedemel
- 100 g
- Makroner (knuste)
- 6 stk
- Madæbler (Belle de Boskoop)
Skræld æblerne og skær dem i både. Læg æblerne i et smurt ovnfast fad og knus makronerne over. Smelt smørret i en gryde, tilsæt mandler, sukker, mel og mælk og giv det et opkog. Fordel blandingen over æblerne og bag desserten midt i ovnen ved 200 grader i 20 min. Server med flødeskum, cremefraiche eller vaniljeis
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.