- Forberedelsestid
- 45 minutter
- Tilberedningstid
- 60 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Frokost
Tilbehør - Visninger
- 739
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 1, 2009
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
- 4 stk
- Æble / æbler
- 600 g
- Røget flæsk
Skær flæsket i meget små stykker og lad det stege i cirka tre kvarter i en gryde ved svag varme til stort set alt fedtet er væk. Skær løget meget fint og lad det stege sammen med flæsket. Hæld fedtet fra. Æblerne skæres i små tern og lad dem stege med til de er blevet til en mos. Rør det hele rigtig godt sammen.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.