Æblekage

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
180 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Dessert
Visninger
991
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
3 stk
Æble / æbler
6 stk
Makroner (knuste)
2 tsk.
Vaniljesukker
1 dl
Fløde 38 %, Piskefløde
1/2 dl
Vand
Æblekage

Den gode gamle klassiker… den går aldrig af mode. Den er hurtig at lave… og så smager den rigtig godt.
Skræl æblerne og skær dem i små tern.
Bland æbletern, vaniljesukker og vand i en gryde og lad det simre ved svag varme i 10 minutter. Rør ind imellem. Skru derefter op for varmen, så overskydende væske fordamper, men hold godt øje, det kan nemt sætte sig i bunden af gryden.
Mosen stilles på køl… minimum 3 timer.
Æblekagen kan selvfølgelig serveres i skål eller… den kan portionsanrettes, fremgangsmåden er den samme.
Mos i bunden, knuste markroner…(de knuses nemmest i en frysepose) et lag mos mere og friskpisket flødeskum på toppen.
Så må der smovses J


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?