- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 180 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Dessert
- Visninger
- 991
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- januar 11, 2011
- 3 stk
- Æble / æbler
- 6 stk
- Makroner (knuste)
- 2 tsk.
- Vaniljesukker
- 1 dl
- Fløde 38 %, Piskefløde
- 1/2 dl
- Vand
Den gode gamle klassiker… den går aldrig af mode. Den er hurtig at lave… og så smager den rigtig godt.
Skræl æblerne og skær dem i små tern.
Bland æbletern, vaniljesukker og vand i en gryde og lad det simre ved svag varme i 10 minutter. Rør ind imellem. Skru derefter op for varmen, så overskydende væske fordamper, men hold godt øje, det kan nemt sætte sig i bunden af gryden.
Mosen stilles på køl… minimum 3 timer.
Æblekagen kan selvfølgelig serveres i skål eller… den kan portionsanrettes, fremgangsmåden er den samme.
Mos i bunden, knuste markroner…(de knuses nemmest i en frysepose) et lag mos mere og friskpisket flødeskum på toppen.
Så må der smovses J
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.