- Forberedelsestid
- 70 minutter
- Tilberedningstid
- 90 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 12 personer
- Kategori
- Dessert
- Visninger
- 6029
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- januar 23, 2011
Æblepakker:
Skær æblerne i tern og kom dem i en gryde. Hæld vandet på og læg kanelstangen i gryden. Lad blandingen småsnurre under låg for svag varme i ca. 8 min.
Mos derefter æblerne med et piskeris. Rør sukker i og lad blandingen afkøle.
Lad butterdejen tø efter anvisningen på emballagen.
Opvarmovnen til 225 gr. Rul butterdejen en anelse tyndere og del hver plade på midten. Læg en klat mos på den ene halvdel. Pensl kanterne med æg (let sammenpisket) og luk dejen sammen. Læg snitterne på en plade med bagepapir, pensl med æg og strø med lidt perlesukker.
Bag pakkerne midt i den varme ovn ca. 15 min., til de er gyldne og sprøde. De bør nydes lune.
Chokoladesauce:
Opvarm fløden til kogepunktet. Tag gryden af varmen, tilsæt chokoladen og rør, til den er opløst.
Tilbehør: Vaniljeis