- Forberedelsestid
- 40 minutter
- Tilberedningstid
- 40 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 5 personer
- Kategori
- Bagværk
Jul - Visninger
- 1752
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 24, 2009
- 150 g
- Flødechokolade også med appelsin krokant
- 1 knsp.
- kardemomme
- 50 g
- Sukker (melis)
- 2 dl
- letmælk
- 65 g
- Smør, saltet
- 2 stk
- Æg
- 1 knsp.
- Salt, groft
- 1/2 tsk.
- bagepulver
- 125 g
- Hvedemel
Smørret smeltes i en gryde. Del æggene i hvider og blommer. Pisk hviderne stive i en skål for sig. Bland alt det andet sammen i en anden skål (undtagen chokoladen). Vend hviderne i dejen. Hak chokoladen. Put lidt olie i hvert hul på æbleskivepanden og fyld dej i. Når dejen har bagt på undersiden lægges et stykke chokolade i æbleskiven. Drej den lidt og lad den bage videre. Og drej så igen, så æbleskiven lukker sig om chokoladen.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.