- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 60 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Bagværk
Jul - Visninger
- 2352
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 13, 2009
- 5 dl
- Hvedemel
- 1 tsk.
- Natron
- 1 stk
- Citron - gerne økologisk
- 1 tsk.
- kardemomme
- 2 tsk.
- Sukker (melis)
- 4 dl
- Kærnemælk
- 3 stk
- Æg
- 1/2 tsk.
- Salt, groft
- 4 tbsp.
- Olivenolie
Mel, salt, sukker, kardemomme, natron og reven citronskal fra en citron blandes i en skål. For sig piskes æggeblommer og kærnemælk sammen og blandes så i skålen. Rør olien i og lad dejen hvile i en halv time. Æggehviderne piskes og vendes i dejen.
Når æbleskiverne bages, skal hvert hul smøres med olie de første gange. Fyld hullerne en tredje del op og vend æbleskiverne under bagningen, så de bages ens over det hele.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.