- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 45 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 8 personer
- Kategori
- Bagværk
- Visninger
- 1457
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 25, 2009
Hæld melet i en skål og skær margarinen i mindre stykker i det. Tilsæt flormelis og smuldr margarinen til små krummer i det. Ælt det godt sammen til en smidig dej. Smør et ildfast fad. Rul dejen ud og læg den i fadet. Skræl æblerne og fjern kærnehusene. Skær tynde både og fordel dem på dejen. Drys med mandler, citronskal og vanillesukker. Bag æbletærten ved 250 grader i et kvarter. Server med flødeskum eller creme fraiche.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.