Æggekage

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
20 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
2 personer
Kategori
Frokost
Visninger
2513
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 tsk.
Hvedemel
1 tsk.
Margarine, 80 %, bordbrug, vegetabilsk fedt
1 tsk.
Salt og peber
4 stk
Kartofler
1 dl
Skummetmælk
4 stk
Æg
Æggekage

På en pande ristes kartoflerne let.Hvedemel, salt, peber og skummet piskes godt sammen. Og æggene tilsættes et efter et.Blandingen hældes over kartoflerne, og der skrues helt ned for blusset.  Løsn af og til i massen, så den bliver gennemstegt.I stedet for kartofler kan der bruges let kogte grønsager, pasta, pølser… kun hjernen sætter begrænsninger.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?