- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 20 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 2 personer
- Kategori
- Frokost
- Visninger
- 2513
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- september 12, 2010
- 1 tsk.
- Hvedemel
- 1 tsk.
- Margarine, 80 %, bordbrug, vegetabilsk fedt
- 1 tsk.
- Salt og peber
- 4 stk
- Kartofler
- 1 dl
- Skummetmælk
- 4 stk
- Æg
På en pande ristes kartoflerne let.Hvedemel, salt, peber og skummet piskes godt sammen. Og æggene tilsættes et efter et.Blandingen hældes over kartoflerne, og der skrues helt ned for blusset. Løsn af og til i massen, så den bliver gennemstegt.I stedet for kartofler kan der bruges let kogte grønsager, pasta, pølser… kun hjernen sætter begrænsninger.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.