Æggekage i ovn

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Frokost
Hovedret
Morgenmad / Brunch
Visninger
4927
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
2 stk
Maizena
2 knsp.
Salt og peber
6 skive(r)
bacon
2 dl
letmælk
100 g
Frosne blandede grøntsager
4 stk
Æg
2 knsp.
Karry, pulver
2 knsp.
Paprika
2 stk
Tomater
Æggekage i ovn

Luftig æggekage i ovn med grøntsager og bacon:
Damp blandede grøntsager efter smag, et par minutter i letsaltet vand, og kom dem i et fad med tomater skåret i både.
Steg bacon af på en tør pande, og hæld baconfedtet over grøntsagerne.
Del æggeblommer og hvider for sig og pisk æggeblommerne med mælk, lidt maizerna, et par knips karry og paprika, salt og peber.
Pisk æggehviderne stive og vend i æggesnapsen. Hældes over grøntsagerne. Bag æggekagen i en forvarmet ovn ved 200 grader, ca. 30-35 minutter. Læg de stegte baconskiver på æggekagen de sidste fem minutter.
Server æggekagen lun med rugbrød.
Velbekomme!




Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?