- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Frokost
Hovedret
Morgenmad / Brunch - Visninger
- 4927
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- december 22, 2011
- 2 stk
- Maizena
- 2 knsp.
- Salt og peber
- 6 skive(r)
- bacon
- 2 dl
- letmælk
- 100 g
- Frosne blandede grøntsager
- 4 stk
- Æg
- 2 knsp.
- Karry, pulver
- 2 knsp.
- Paprika
- 2 stk
- Tomater
Luftig æggekage i ovn med grøntsager og bacon:
Damp blandede grøntsager efter smag, et par minutter i letsaltet vand, og kom dem i et fad med tomater skåret i både.
Steg bacon af på en tør pande, og hæld baconfedtet over grøntsagerne.
Del æggeblommer og hvider for sig og pisk æggeblommerne med mælk, lidt maizerna, et par knips karry og paprika, salt og peber.
Pisk æggehviderne stive og vend i æggesnapsen. Hældes over grøntsagerne. Bag æggekagen i en forvarmet ovn ved 200 grader, ca. 30-35 minutter. Læg de stegte baconskiver på æggekagen de sidste fem minutter.
Server æggekagen lun med rugbrød.
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.