- Forberedelsestid
- 25 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 1383
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- maj 21, 2009
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
- 150 g
- Cherry tomater
- 150 ml
- Fløde 38 %, Piskefløde
- 1/2 dl
- letmælk
- 1 bdt.
- Purløg
- 12 stk
- Æg
- 2 tsk.
- Salt, groft
- 2 tsk.
- Peber, friskkværnet
- 150 g
- Agurk
- 400 g
- Bacon i skiver, rå
1: Bacon steges sprødt ved svag varme (kan med fordel også laves i ovnen på bagepapir ved 200 grader, til det er sprødt – cirka 10 min). 2: Æggene piskes godt sammen med salt, peber, mælk og fløde og massen stilles i køleskabet. 3: Hak så grønsagerne fint, og bland dem i en skål. 4: Når alt baconen er færdigstegt, hældes de piskede æg på en pande, som står ved svag varme i cirka 20 min. 5: Når æggekagen er færdig, hældes de hakkede grønsager, bacon og purløg på toppen.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.