Æggekage med bacon

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
25 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
1383
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 stk
Løg eller zittauerløg
150 g
Cherry tomater
150 ml
Fløde 38 %, Piskefløde
1/2 dl
letmælk
1 bdt.
Purløg
12 stk
Æg
2 tsk.
Salt, groft
2 tsk.
Peber, friskkværnet
150 g
Agurk
400 g
Bacon i skiver, rå

1: Bacon steges sprødt ved svag varme (kan med fordel også laves i ovnen på bagepapir ved 200 grader, til det er sprødt – cirka 10 min). 2: Æggene piskes godt sammen med salt, peber, mælk og fløde og massen stilles i køleskabet. 3: Hak så grønsagerne fint, og bland dem i en skål. 4: Når alt baconen er færdigstegt, hældes de piskede æg på en pande, som står ved svag varme i cirka 20 min. 5: Når æggekagen er færdig, hældes de hakkede grønsager, bacon og purløg på toppen.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?