- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 40 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Visninger
- 5883
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- maj 17, 2009
*Flæsken steges i 15-20 min. – den skal være sprød og gylden.
*Æggeblommer deles fra æggehvider i to skåle.
*Pisk blommerne med mælk, mel, salt og peber.
*Pisk hviderne stive. Rør dem forsigtig i æggemassen.
*Margarine varmes op på en ovnfast pande. Æggemassen hældes på.
*Æggekagen kommes i ovnen ved 200 C i ca. 17-20 minutter.
*5 minutter inden æggekagen er færdig kommes flæske på æggekagen.
*Server den med purløg, groft rugbrød og sennep.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.