Æggekage med flæsk

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
40 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Visninger
5883
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
Æggekage med flæsk

*Flæsken steges i 15-20 min. – den skal være sprød og gylden.
*Æggeblommer deles fra æggehvider i to skåle.
*Pisk blommerne med mælk, mel, salt og peber.
*Pisk hviderne stive. Rør dem forsigtig i æggemassen.
*Margarine varmes op på en ovnfast pande. Æggemassen hældes på.
*Æggekagen kommes i ovnen ved 200 C i ca. 17-20 minutter.
*5 minutter inden æggekagen er færdig kommes flæske på æggekagen.
*Server den med purløg, groft rugbrød og sennep.

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?