Æggekage med fyld

Bedømmelse: 4.0/5. Fra 1 afstemning.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
45 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
2 personer
Kategori
Buffet
Frokost
Hovedret
Morgenmad / Brunch
Visninger
7513
Pris pr. Portion
22.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
100 g
Cherry tomater
1 tsk.
Salt og peber
300 g
Kartofler
1 stk
Løg eller zittauerløg
1 dl
Skummetmælk
5 stk
Æg
3 skive(r)
Rugbrød, fuldkorn
150 g
Bacon i skiver, rå
Æggekage med fyld

Æggekage er nemt og billigt at lave… og med et par skiver rugbrød, en mættende ret.
Svits baconskiverne sprøde… og læg dem på fedtsugende papir.
Skær løget i fine både… og i dette tilfælde kogte kartofler i mundrette stykker. Rå kartofler kan også bruges, men så skal der beregnes en del mere tid på panden.
Start med at svitse løget i baconfedet, til det bliver klart og let blødt.
Tilsæt kartoflerne og skru ned til middelvarme efter 5 minutter.
Pisk æggene med mælken og tilsæt salt og krydderier.
Hæld æggemassen over kartoffel/løg-blandingen… og lad nu æggekagen stå i 20-25 minutter.
Pynt med bacon og tomater… og purløg. (Det havde jeg bare glemt at købe)





2 comments

  1. Anonym sagde på februar 23, 2012

    i stedet for bacon kan man

    Bedømmelse: 2.3/5. Fra 3 stemmer.
    Vent venligst…
  2. Den ukendte kok sagde på februar 27, 2012

    Hej Ole 🙂

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?