- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 45 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 2 personer
- Kategori
- Buffet
Frokost
Hovedret
Morgenmad / Brunch - Visninger
- 7513
- Pris pr. Portion
- 22.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- februar 17, 2012
- 100 g
- Cherry tomater
- 1 tsk.
- Salt og peber
- 300 g
- Kartofler
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
- 1 dl
- Skummetmælk
- 5 stk
- Æg
- 3 skive(r)
- Rugbrød, fuldkorn
- 150 g
- Bacon i skiver, rå
Æggekage er nemt og billigt at lave… og med et par skiver rugbrød, en mættende ret.
Svits baconskiverne sprøde… og læg dem på fedtsugende papir.
Skær løget i fine både… og i dette tilfælde kogte kartofler i mundrette stykker. Rå kartofler kan også bruges, men så skal der beregnes en del mere tid på panden.
Start med at svitse løget i baconfedet, til det bliver klart og let blødt.
Tilsæt kartoflerne og skru ned til middelvarme efter 5 minutter.
Pisk æggene med mælken og tilsæt salt og krydderier.
Hæld æggemassen over kartoffel/løg-blandingen… og lad nu æggekagen stå i 20-25 minutter.
Pynt med bacon og tomater… og purløg. (Det havde jeg bare glemt at købe)
i stedet for bacon kan man
Hej Ole 🙂