Æggekage med fyldte tomater og spinat

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
2 personer
Kategori
Frokost
Visninger
3294
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
100 g
Ost, fast, 40+
2 tbsp.
Smør, saltet
250 g
Spinat- frisk eller dybfrost
1 tsk.
Salt, groft
1 stk
Hvidløg, fed
1/4 tsk.
Peber, friskkværnet
5 stk
Løg eller zittauerløg
4 stk
Æg, hele, pasteuriseret
2 tbsp.
Persille, frisk
500 g
Tomater
2 tbsp.
Purløg

Som det første forvarmes ovnen op til 200 grader. Skær så toppen af tomaterne og udhul dem. Hak tomatlågene og bland det med tomatindmaden, en spsk.  persille, en spsk. purløg, salt og peber. Put fyldet i tomaterne og stil dem i den opvarmede ovn. Nu hakkes løg og hvidløg fint og brunes i smørret i fem minutter i  en ovnfast stegepande. Put spinaten på panden og lad det koge sammen med løgene i fire til fem minutter. Æggene piskes nu sammen med det sidste af persillen og purløget, en tsk. salt og ¼ tsk. peber. Æggemassen hældes over spinaten og løgene på panden. Lad massen stege i cirka to minutter – sørg for at den flydende masse stivner ved at prikke i massen engang imellem med en paletkniv. Som det sidste skæres osten i terninger og drysses over massen. Tag panden væk fra blusset og sæt den i ovnen i ti minutter til æggekagen er stivnet, og tomaterne er færdige.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?