- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 10 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Tilbehør
- Visninger
- 7207
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- april 3, 2011
Lækkert og flot tilbehør til specielt fisk, men går også fint til ovnbagte kartoffelbåde eller steaks.
Kog ærterne i letsaltet vand i 2 minutter og lad dem køle af i en sigte.
Blend ærterne groft og rør creme fraiche i.
Tilsæt de øvrige ingredienser og blend igen.
Smag til med salt og peber.Tips: Hold evt. lidt af alt det stærke tilbage, hvis en mindre “hed” ærtepure ønskes.
Fint, vi skal have fisk i
Hej Lis.
Opskriften er afprøvet, og
Glæder mig at høre Lis.