Ærtesuppe

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
60 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
1644
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
100 g
Løg eller zittauerløg
1 dl
Fløde 38 %, Piskefløde
1 tsk.
Havsalt
400 g
Grønne ærter - friske eller dybfrost
1 tsk.
Peber, friskkværnet
1 stk
Hvidløg, fed
1 tbsp.
Balsamico (eddike) lys og mørk
2 dl
Hvidvin, medium
1 dl
Timian, kviste (frisk)
500 g
Kartofler
6 dl
Grøntsagsbouillion

Ærtesuppe
VIGTIG INFO: Retten kræver en blender/stavblender. Server med brød til.
1) Rengør kartofler. Skær kartofler, løg og hvidløg i mindre stykker.
2) Steg dem under omrøring i lidt olie i et par minutter.
3) Tilsæt timian, hvidvin, bouillion, salt og peber,(gem lidt timian til pynt).
4) Koges ca. 30 minutter.
5) Tilsæt ærterne og kog 10 minutter mere.
6) Blend suppen.
7) Kom tilbage i gryden, smag til med eddike/balsamico samt fløde.
8) Pynt med timian lige inden servering.
Velbekomme!


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?