- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 60 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 1644
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 12, 2009
- 100 g
- Løg eller zittauerløg
- 1 dl
- Fløde 38 %, Piskefløde
- 1 tsk.
- Havsalt
- 400 g
- Grønne ærter - friske eller dybfrost
- 1 tsk.
- Peber, friskkværnet
- 1 stk
- Hvidløg, fed
- 1 tbsp.
- Balsamico (eddike) lys og mørk
- 2 dl
- Hvidvin, medium
- 1 dl
- Timian, kviste (frisk)
- 500 g
- Kartofler
- 6 dl
- Grøntsagsbouillion
Ærtesuppe
VIGTIG INFO: Retten kræver en blender/stavblender. Server med brød til.
1) Rengør kartofler. Skær kartofler, løg og hvidløg i mindre stykker.
2) Steg dem under omrøring i lidt olie i et par minutter.
3) Tilsæt timian, hvidvin, bouillion, salt og peber,(gem lidt timian til pynt).
4) Koges ca. 30 minutter.
5) Tilsæt ærterne og kog 10 minutter mere.
6) Blend suppen.
7) Kom tilbage i gryden, smag til med eddike/balsamico samt fløde.
8) Pynt med timian lige inden servering.
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.