- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 35 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 2 personer
- Kategori
- Tilbehør
- Visninger
- 2725
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 24, 2009
- 300 g
- Agurk
- 1 dl
- eddike
- 2 tbsp.
- Sukker (melis)
- 1/2 dl
- Vand
Agurken renses og skæres i meget tynde skiver på et rivejern. Eddike, vand og sukker piskes sammen og smages til med salt og peber. Agurken tilsættes marinaden og salaten skal trække cirka tyve minutter inden servering.
Agurkesalat smager rigtig godt til eksempelvis oksesteg.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.