- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 15 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 1 personer
- Kategori
- Tilbehør
- Visninger
- 3309
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 15, 2009
- 1 skive(r)
- Toastbrød
- 2 tsk.
- Hvidvinseddike
- 2 stk
- Hvidløg, fed
- 1/2 tsk.
- Havsalt
- 2 dl
- Olivenolie
- 1 stk
- Æg, hele, pasteuriseret
Alioli
VIGTIG INFO: Til alioli skal du bruge en blender/stavblender.
1) Hæld eddiken over skiven af brød. Lad den suge eddiken op.
2) Kom brødet i blenderen sammen med hvidløg, salt samt æg. Blend til en jævn puré.
3) Tilsæt olivenolien langsomt mens blenderen kører.
4) Smag til med eddike og/eller salt efter behov.
Aliolien er færdig og perfekt til en dip eller i stedet for en mayonaise.
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.