Alioli

Bedømmelse: 5.0/5. Fra 1 afstemning.
Vent venligst…
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedningstid
15 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
1 personer
Kategori
Tilbehør
Visninger
3309
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 skive(r)
Toastbrød
2 tsk.
Hvidvinseddike
2 stk
Hvidløg, fed
1/2 tsk.
Havsalt
2 dl
Olivenolie
1 stk
Æg, hele, pasteuriseret

Alioli
VIGTIG INFO: Til alioli skal du bruge en blender/stavblender.
1) Hæld eddiken over skiven af brød. Lad den suge eddiken op.
2) Kom brødet i blenderen sammen med hvidløg, salt samt æg. Blend til en jævn puré.
3) Tilsæt olivenolien langsomt mens blenderen kører.
4) Smag til med eddike og/eller salt efter behov.
Aliolien er færdig og perfekt til en dip eller i stedet for en mayonaise.
Velbekomme!


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?