- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 15 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 3175
- Pris pr. Portion
- 15.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- februar 16, 2012
- 500 g
- Kartofler
- 500 g
- Blomkål, dansk, rå
- 240 g
- Kikærter
- 1 tsk.
- karrypulver
Skær blomkålen i små buketter, de skal være mundrette og appetitlige, da blomkålen skal være rå når den kommer på panden, og derfor ikke så nem at tygge og fordøje som havde den været kogt.
Blomkålen svitses lysebrun og der tilsættes kogte kartofler. Jeg bruger som regel nogle resterende fra et andet måltid, som jeg har liggende kolde og kogte. de skæres i tern/skiver og varmes med blomkålen.
Så tilsættes kikærter. Enten nogle man selv har kogt eller en konservesdåse hvilket er hvad jeg foretrækker for at spare tid og penge.
Retten tilsættes karry efter smag og hvis man vil have andre krydderier tilsættes disse også. Man kan evt. bruge soya sauce eller paprika hvis man har det stående.
Så varmes det bare i 5-10min og retten er klar til servering.
Prisoversigt: kartofler(vej selv) 500g ca. 5-7kr
Kikærter på dåse: 10kr
Blomkål: 10kr i Netto, 17 kr i Bæstet(superbest)
Karry antager jeg at man har på basislagret, eller fås det vel til omkring en tyver for en lille glasdims.
Man kan bruge løg hvis man er til den slags, men jeg foretrækker det uden.
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.