- Sværhedsgrad
- Midt imellem
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 2971
- Pris pr. Portion
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 31, 2020
Vareforbrug (4-6 pers.):
25 g smør eller margarine 1 dl hvedemel (ca. 60 g) 3 dl mælk 2 dl fløde 2 tsk. ansjoslage 3 æg 2 tsk. bagepulver smør eller margarine eller bagepapir til bradepanden
Tilberedningstid: ca. 50 min., heraf ca. 20 + ca. 10 min. i ovnen.
Ovntemperatur: 225° og 250° eller grill.
Til fyld:
3-4 løg, smør eller margarine, 1 ds. ansjosfileter (ca. 200 g) 100 g reven ost (emmenthaler) 1 dl finthakket persille
Fremgangsmåde:
- Smelt fedtstoffet i en gryde og bag op med hvedemel, mælk og fløde til en jævn dej. Kog godt igennem. Tilsæt ansjos lagen.
- Tag gryden fra varmen. Skil æggene. Rør æggeblommerne i dejen er en ad gangen. Rør bagepulveret i.
- Pisk æggehviderne helt stive og vend dem i. Beklæd en lille bradepande (25 X 35 cm) med bagepapir eller pensl med fedt stof. Hæld dejen i. Bag ca. 20 min. ved 225°. Sval let af.
- Pil løgene og hak dem fint. Kog dem klare i lidt fedtstof. Bland med finthakkede ansjoser, det meste af osten og persillen.
Fordel fyldet over rouladebunden.
- Rul tæt sammen og læg rouladen med sammenføjningen nedad på en beklædt brade pande. Drys resten af osten over.
- Gratiner ca. 10 min. ved 250 grader eller grill.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.