- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 999 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Dessert
- Visninger
- 4978
- Pris pr. Portion
- 20.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- februar 2, 2014
- 1 l
- Æblegrød
- 1 tbsp.
- Græskarkerner
- 1 dl
- Sveske, uden sten
- 2 dl
- Appelsinjuice
- 1 dl
- Sukker
- 1 tsk.
- Appelsinskal, revet
- 5 stk
- Hele kaffebønner
- 1/2 l
- Piskefløde
MEGET NEM OG LÆKKER DESSERT
Desserten forberedes dagen før servering.
DEL 1:
Sveskerne deles i mindre stykker og lægges i en skål.
Appelsinjuice, appelsinskræl og sukker koges op i en gryde og hældes over de delte svesker. Skal stå i køleskab natten over.
DEL 2:
Kaffebønnerne ligges en i skål. Vil man have kraftig smag af kaffe, bruges flere kaffebønner
Fløden varmes op til lige under kogepunktet og hældes derefter over kaffebønnerne. Skal stå i køleskabet natten over.
DEL 3:
Alm. sød æblegrød.
SÅDAN GØR DU FØR SERVERING:
Kan sagtens laves klar om formiddagen.
Si fløden fri for kafferbønner. Pisk den stiv.
I et glas eller dessertsglad lægges først æblegrød, så de appelsinmarineret svesker og tilsidst moccachreme.
Lige før servering pyntes den med de ristede hakkede græskarkerner.
Ser lækkert ud. Men 1 liter
Jo du har helt ret 🙂 når