Appelsinmarineret sveskeTrifli

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
999 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Dessert
Visninger
4978
Pris pr. Portion
20.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 l
Æblegrød
1 tbsp.
Græskarkerner
1 dl
Sveske, uden sten
2 dl
Appelsinjuice
1 dl
Sukker
1 tsk.
Appelsinskal, revet
5 stk
Hele kaffebønner
1/2 l
Piskefløde
Appelsinmarineret sveskeTrifli

MEGET NEM OG LÆKKER DESSERT
Desserten forberedes dagen før servering.
DEL 1:
Sveskerne deles i mindre stykker og lægges i en skål.
Appelsinjuice, appelsinskræl og sukker koges op i en gryde og hældes over de delte svesker. Skal stå i køleskab natten over.
DEL 2:
Kaffebønnerne ligges en i skål. Vil man have kraftig smag af kaffe, bruges flere kaffebønner
Fløden varmes op til lige under kogepunktet og hældes derefter over kaffebønnerne. Skal stå i køleskabet natten over.
DEL 3:
Alm. sød æblegrød.
SÅDAN GØR DU FØR SERVERING:
Kan sagtens laves klar om formiddagen.
Si fløden fri for kafferbønner. Pisk den stiv.
I et glas eller dessertsglad lægges først æblegrød, så de appelsinmarineret svesker og tilsidst moccachreme.
Lige før servering pyntes den med de ristede hakkede græskarkerner.


2 comments

  1. Anonym sagde på februar 22, 2014

    Ser lækkert ud. Men 1 liter

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  2. Den ukendte kok sagde på februar 22, 2014

    Jo du har helt ret 🙂 når

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?