Asiatisk hønsekødssuppe

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
45 minutter
Tilberedningstid
150 minutter
Sværhedsgrad
Midt imellem
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
3824
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 bdt.
Forårsløg, rå
2 tbsp.
Limesaft
2 tbsp.
Fiskesauce
20 g
Ingefær, frisk
100 g
Bønnespirer
1 dl
Soyasauce
3 stk
Hvidløg, fed
200 g
Risnudler
1 stk
Kylling
2 tbsp.
Sukker (melis)

Asiatisk hønsekødssuppe
1) Skær brystkødet fra kyllingen. Fjern skindet fra brystfileterne.
2) Lav en marinade af soja, lime, fiskesauce, limesaft, sukker og rør det godt sammen. Kom brystfileterne i en skål og tilsæt marinaden. Lad kødet trække i marinaden i et par timer.
3) Den resterende del af kyllingen skæres i mindre stykker og kommes i en stor gryde.
4) Halvdelen af forårsløgene hakkes groft og kommes i gryden.
5) Ingefær skrælles og skæres i skiver og kommes i gryden.
6) Hvidløgene hakkes groft og kommes i gryden.
7) Dæk kyllingen og grøntsagerne til med vand og bring gryden i kog. Den skal simre i 2 timer, skum af undervejs.
8) Si suppen, vask gryden og hæld suppen tilbage uden alt det grove (kylling, ben, hvidløg og forårsløg).
9) Varm den op og smag den til med fiskesauce, soya (som giver salt til retten) og evt. limesaft. Hold suppen varm.
10) Klargør risnudlerne efter anvisning på pakken.
11) Rens bønnespirer og skær den resterende del af forårsløg i fine skiver.
12) Steg kyllingefileterne på en varm pande, ca. 7 minutter på hver side.
13) Kyllingefileterne skæres i fine strimler.
14) Anret nudler i 4 dybe tallerkner/skåle. Kom bønnespirer og forårsløg på. Øverst lægges kyllingekød. Hæld suppe over så det næsten dækker det hele og server straks.
Velbekomme!


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?