- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 6 personer
- Kategori
- Frokost
Hovedret - Visninger
- 2376
- Pris pr. Portion
- Skrevet af
- Udgivet den
- marts 12, 2020
- 3 stk
- løg
- 3 stk
- Gulerødder
- 1 stk
- Brocolli hovede
- 2 stk
- Porre
- 2 stk
- rød peberfrugt
- 4 stk
- Hvidløg finthakket (fed)
- 5 stk
- Bladselleri stænger
- 2 stk
- Chili (aflange, milde)
- 8 stk
- Mark champignoner
- 2 stk
- Flåede tomater dåser
- 1 stk
- Tomat puré
- 1 tsk.
- Rød karry paste
- 3/4 l
- Vand
- 2 spsk.
- honning
- 2 stk
- Saft fra to citroner
- 2 spsk.
- Paprika
- 1 stk
- Ingefær (2x2 cm. ca.) skrældet
- 4 stk
- Hønsebouillon
- 3 stk
- Forårsløg, rå
Denne dejlige, velsmagende og varme wok ret er nem at lave og pivsund. Der kan med fordel serveres kylling eller gris til denne ret.
- Snit alle dine grøntsager nogenlunde som på billedet herunder
- Tænd din wok/gryde med neutral olie, og lad den komme godt op i temperatur. Når olien er godt varm, så tilsætter du gulerødder, løg og mark champignonger. Steg det godt af i 2-3 minutter
- Tilsæt de resterende grøntsager og rist dem godt af i 6-8 minutter ved høj varme, derefter rives den friske ingefær ned i retten
- Tilsæt nu flåede tomater, tomat puré, honning, vand, rød karry paste, citronsaft, boullion terninger og lad det simre i 20-30 minutter. Sæt derefter dine ris over.
- Når risene er færdige, og wok-retten har reduceret i 20-30 minutter smages der til med salt og peber
- Pynt retten med friskhakket forårsløg
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.