- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 150 minutter
- Sværhedsgrad
- Midt imellem
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 3695
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 6, 2009
- 2 stk
- Gulerod/gulerødder
- 2 tsk.
- Karry
- 2 stk
- Hvidløg, fed
- 300 g
- Kyllingebryst, filet
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
- 4 tbsp.
- Soya
- 1 stk
- Peberfrugt, rød og gul
- 50 g
- Sukkerærter
- 1/2 tsk.
- Havsalt
- 200 g
- Nudler
- 1 stk
- lime
- 3 tbsp.
- Fiskesauce
- 2 tbsp.
- Ingefær, rod, rå
- 2 tbsp.
- Jordnøddeolie
Asiatisk kylling med nudler
1) Skær kylling i strimler. Mariner kødet i saften fra 1 lime samt halvdelen af soyasaucen i et par timer.
2) Steg kyllingen i olien i en wok eller pande ved høj varme 2 – 3 minutter.
3) Tilsæt resten af soyasaucen.
4) Tag kødet ud af wok’en/panden.
5) Kog nudlerne (følg anvisningen på pakken).
6) Når nudlerne er færdige hældes disse i et dørslag for at dryppe af. Vend nudlerne i en smule olie.
7) Svits finthakket hvidløg, finthakket ingefær og karry 2 minutter. Tilsæt løg i fine både, gulerødder hakket i mindre stykker, sukkerærter samt peberfrugten i strimler. Grøntsagerne steges med i 2 minutter.
8) Tilsæt kyllingen og nudlerne og varm det hele godt op. Kom fiskesaucen i og smag til med havsalt (eller evt. soya) alt efter behag.
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.