- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 25 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 1 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 5023
- Pris pr. Portion
- 30.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- maj 11, 2012
Aspargesene skylles , nederste træge stykke skrælles eller skæres væk, svitses i lidt smør på panden ca. 3min. lægges på den med salt og peber krydrede skinkesnitzel og rulles sammen. Holdes lukket med pinde eller sikkerhedsnåle. Steges på panden ca. 2 min. på hver side sammen med snittede løg,. Kartoflerne kan enten koges eller råsteges. Resterende smør smeltes og bruges som sose.
I stedet for skinkesnitzel kan bruges mørbrad eller en 2 cm. tyk kotelet. Mørbraden skæres på langs til en stor snitzel, koteletten flæ¦kkes til butterfly og bankes ud som til snitzel.
Som ekstra tilbehør kan en skål bl. salat anbefales, kartoflerne kan også være bagekartoffel eller udskiftes med pasta eller flutes.
Velbekomme.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.