- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 20 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 3 personer
- Kategori
- Buffet
Sommer
Tilbehør - Visninger
- 2786
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juli 10, 2011
- 1 bdt.
- Asparges, grønne, rå
- 1 stk
- Pakke bacon i skiver
Stensikker fremgangsmåde til lækre knasende aspargesruller. Beregn minimum 2 ruller pr. mand.
Knæk den træede ende af aspargesene.
Kog ½liter vand op i en elkedel.
Hæld vand og et lille drys salt over aspargesene.
Lad aspargesene trække i 5-6 minutter, hvorefter de lægges til afkøling på et stykke køkkenrulle.
Beregn 3-5 asparges til hver rulle.
Rul en baconskive stramt omkring hver asparges bundt.
Læg rullerne på en varm grill… vær over dem hele tiden og vend jævnligt. Baconen skal være sprød men aspargesene må ikke blive brune, for så bliver de træede… og så er det ingen fornøjelse. Tips: Skal der grilles mange ruller, er det bedst at grille lidt af gangen, men de smager nu også godt kolde.
Hej
Det er nemt :o) og man kan
Jeg bruger dem som forret med