- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Midt imellem
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Forret
- Visninger
- 3084
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 6, 2009
- 3 tbsp.
- Hvedemel
- 1/2 l
- Sødmælk
- 1 bdt.
- Asparges, hvide, rå
- 4 tbsp.
- Creme fraiche 18 %
- 1/2 l
- Hvidvin
- 3 dl
- Fløde 38 %, Piskefløde
- 4 stk
- Flûtes
- 2 tbsp.
- Persille, frisk
- 1/2 stk
- Skalotteløg
- 1 tsk.
- Havsalt
- 1/2 l
- Kyllingefond/Hønsebouillion
- 30 g
- Smør, saltet
- 1/2 tsk.
- Peber, friskkværnet
Aspargessuppe
1) Skyl asparges og hak dem groft. Hak skalotteløg fint.
2) Svits asparges og skalotteløg i smør i en stor gryde 2 – 3 minutter.
3) TIlsæt hvidvin og kog ind til ca. 1 dl.
4) TIlsæt hønsebouillion, piskefløde samt det meste af mælken. Varm det op til lige inden kogepunktet.
5) Lav en meljævning af melet samt den resterende del af mælken. Denne jævning hældes i suppen under omrøring.
6) Varm suppen op og smag til med salt og peber.
7) Inden servering pyntes suppen med hakket persille og creme fraise. Server med flutes til.
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.