Aspargessuppe

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Forret
Frokost
Natmad
Visninger
2266
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 stk
Løg eller zittauerløg
2 tsk.
Maizena til jævning
1 bdt.
Forårsløg, rå
1 dl
Fløde 26%
Aspargessuppe

Cremet aspargessuppe m/ forårsløg:
Svits hakket forårsløg (gem lidt forårsløg og gulerod til topping) og revet løg i lidt olie. Tilsæt timian, laurbær, salt og peber. Hæld hønsebouillon, asparges, revet gulerod og aspargesvand ved. Lad suppen simre under låg i ca. 30 minutter. Tilsæt fløde 26% kog op og jævn med lidt maizena rørt op i vand. Smag suppen til med citronsaft og revet muskat.
Server suppen toppet med forårsløg og frisk revet gulerod.

Velbekomme!




3 comments

  1. Anonym sagde på april 18, 2013

    tak for de mange spændende

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  2. Anonym sagde på januar 23, 2014

    Hvad menes der med 2 stk

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  3. Den ukendte kok sagde på januar 24, 2014

    Hej Bjarne

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?