- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Forret
Frokost
Natmad - Visninger
- 2266
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- januar 5, 2012
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
- 2 tsk.
- Maizena til jævning
- 1 bdt.
- Forårsløg, rå
- 1 dl
- Fløde 26%
Cremet aspargessuppe m/ forårsløg:
Svits hakket forårsløg (gem lidt forårsløg og gulerod til topping) og revet løg i lidt olie. Tilsæt timian, laurbær, salt og peber. Hæld hønsebouillon, asparges, revet gulerod og aspargesvand ved. Lad suppen simre under låg i ca. 30 minutter. Tilsæt fløde 26% kog op og jævn med lidt maizena rørt op i vand. Smag suppen til med citronsaft og revet muskat.
Server suppen toppet med forårsløg og frisk revet gulerod.
Velbekomme!
tak for de mange spændende
Hvad menes der med 2 stk
Hej Bjarne