- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 50 minutter
- Sværhedsgrad
- Midt imellem
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Forret
Hovedret - Visninger
- 3370
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 27, 2009
- 1 kg
- Asparges, hvide, rå
- 1/2 stk
- Bouillon, hønsekød, spiseklar
- 2 tsk.
- Sukker
- 1 dl
- Mandler, hakkede
- 2 dl
- Creme fine 7%
- 250 g
- Kartofler
- 1 tsk.
- Havsalt
- 1 1/2 l
- Vand
Aspargessuppe
1) Skræl asparges og skær den nederste del af aspargesen af.
2) Kom skræller og roddelen i en gryde og kog med sukker og salt i 1,5 liter vand i ca. 20 minutter.
3) Hæld vandet igennem en si og smid skrællerne/enderne væk. Nu har du noget aspargesvand.
4) Skær aspargesene i stykker på ca. 2 cm. Gem hovederne til senere. Skræl kartofler.
5) Kom aspargesvand tilbage i gryden og tilsæt bouillion, aspargesstykker og kartofler, lad det koge i ca. 25 minutter.
6) Blend suppen.
7) TIlsæt aspargeshovederne og cremefine og kog op og lad det simre i 3 – 4 minutter.
8) Smag til med salt og peber.
9) Anrettes med hakkede mandler lige inden servering.
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.