Aspargessuppe med friske asparges

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
50 minutter
Sværhedsgrad
Midt imellem
Serveringer
4 personer
Kategori
Forret
Hovedret
Visninger
3370
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 kg
Asparges, hvide, rå
1/2 stk
Bouillon, hønsekød, spiseklar
2 tsk.
Sukker
1 dl
Mandler, hakkede
2 dl
Creme fine 7%
250 g
Kartofler
1 tsk.
Havsalt
1 1/2 l
Vand

Aspargessuppe
1) Skræl asparges og skær den nederste del af aspargesen af.
2) Kom skræller og roddelen i en gryde og kog med sukker og salt i 1,5 liter vand i ca. 20 minutter.
3) Hæld vandet igennem en si og smid skrællerne/enderne væk. Nu har du noget aspargesvand.
4) Skær aspargesene i stykker på ca. 2 cm. Gem hovederne til senere. Skræl kartofler.
5) Kom aspargesvand tilbage i gryden og tilsæt bouillion, aspargesstykker og kartofler, lad det koge i ca. 25 minutter.
6) Blend suppen.
7) TIlsæt aspargeshovederne og cremefine og kog op og lad det simre i 3 – 4 minutter.
8) Smag til med salt og peber.
9) Anrettes med hakkede mandler lige inden servering.
Velbekomme!



Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?