- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 20 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Buffet
Frokost
Hovedret - Visninger
- 885
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 13, 2011
Bacon-deller m/ æble og timian:
Rør en fars med revet løg og æble (evt. hvidløg efter smag).
Tilsæt vand, citronsaft, allehånde, timian, salt og peber fra kværn. Vend baconskiver skåret i små strimler i farsen.
Rør farsen med lidt havregryn og hvedemel, konsistensen må ikke være for fast.
Form farsen til halvstore deller, og steg dem ved medium varme i en blanding af olie og lidt smør, ca. 10 minutter på hver side (afhængigt af størrelsen).
Server dellerne til grøn salat, kartoffelsalat, el. god gammeldags sovs og kartofler med surt.
Brug dem dagen efter til sandwich, eller frys resten ned.
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.