Bacon-deller på grønt

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
90 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
3 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
6082
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 stk
Fiskefars, rå
6 skive(r)
bacon
300 g
Hvidkål
1 stk
Porre
3 dl
Grøntsagsbouillion
2 stk
Blegselleri, stængler
Bacon-deller på grønt

Start med at lave en portion af din egen favorit frikadellefars… eller brug min: https://www.vildmedmad.dk/frikadeller-3624/
Sæt farsen på køl… og forbered grønsagerne.
Snit alle grønsagerne i ensartede strimler.
Bland dem og hæld dem i et smurt ildfast fad.
Tilsæt bouillon og læg stanniol over.
Sættes i ovnen i 40 minutter ved 210 grader.
(Jeg kan bedst lide mine grønsager med bid, så giv evt. 15 minutter mere, hvis helt møre grønsager ønskes)
Lav aflange deller, med bacon omkring… og læg dem ovenpå grønsagerne.
Sæt fadet i ovnen (uden stanniol) i 30 minutter.
Dryp af og til med væden i fadet. Server retten med sennep, syltede rødbeder og evt. brød.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?