- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 90 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 3 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 6082
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- december 28, 2011
- 1 stk
- Fiskefars, rå
- 6 skive(r)
- bacon
- 300 g
- Hvidkål
- 1 stk
- Porre
- 3 dl
- Grøntsagsbouillion
- 2 stk
- Blegselleri, stængler
Start med at lave en portion af din egen favorit frikadellefars… eller brug min: https://www.vildmedmad.dk/frikadeller-3624/
Sæt farsen på køl… og forbered grønsagerne.
Snit alle grønsagerne i ensartede strimler.
Bland dem og hæld dem i et smurt ildfast fad.
Tilsæt bouillon og læg stanniol over.
Sættes i ovnen i 40 minutter ved 210 grader.
(Jeg kan bedst lide mine grønsager med bid, så giv evt. 15 minutter mere, hvis helt møre grønsager ønskes)
Lav aflange deller, med bacon omkring… og læg dem ovenpå grønsagerne.
Sæt fadet i ovnen (uden stanniol) i 30 minutter.
Dryp af og til med væden i fadet. Server retten med sennep, syltede rødbeder og evt. brød.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.