- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 20 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 3 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 1559
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 1, 2009
- 1 bdt.
- Persille, frisk
- 200 g
- Bacon i skiver, rå
- 500 g
- Pasta, frisk
- 200 g
- Flødeost, med krydderurter
- 100 g
- Champignon
- 2 bdt.
- Hvidløg, fed
- 1 bdt.
- Løg eller zittauerløg
- 1/2 l
- Fløde 13 %
Pasta koges efter pakkens anvisning.
Løg, hvidløg og bacon svitses sammen. Madfløde, champignon og hvidløgsost tilføjes og retten bringes let i kog til saucen er lidt tyk. Den kogte pasta vendes i retten. Serveres med lidt frisk persilles og parmasan ost. Lækkert
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.