- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 80 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 7085
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- januar 17, 2011
- 2 tbsp.
- Rasp
- 250 g
- Svinekød, hakket, lavt fedtindhold, råt
- 1/2 stk
- Løg eller zittauerløg
- 1 dl
- Skummetmælk
- 1 stk
- Æg
- 2 knsp.
- Salt, groft
- 1/2 tsk.
- Peber, friskkværnet
- 11 stk
- Bacon i skiver, rå
- 100 g
- Broccoli
- 30 g
- Roquefort, 50+
En smagfuld ret… som samtidig er sjov at lave. (Se evt. billederne før du giver dig i kast med opskriften)
Start med at røre farsen.
Forvarm ovnen til 180 grader.
Flet et net af baconskiver på et stykke bagepapir.
På et andet stykke bagepapir smøres farsen ud i et jævnt lag, som er en anelse mindre end baconnettet.
Fordel forkogt broccoli… som er snittet i mindre stykker på farsen.
På midten lægges roquefort.
Brug nu bagepapiret til at rulle farsen sammen som en roulade.
Læg rouladen på baconnettet og rul nu også den sammen.
Sæt bacon-rullen i en foliebakke eller et ovnfast fad med sammenføjningen nedad.
Bages i ovnen i ca. en time.Serveringsforslag:
· Jeg serverede rullen med bagte grønsager. Hvide kartofler og lys sovs. Brug væden fra bacon-rullen til sovs, men vær meget opmærksom på, at baconen er salt, så brug ikke kartoffelvand men mælk.Variation:
· Brug din egen frikadelle opskrift. Husk blot at den skal være mere fast end normalt, så den er til at arbejde med.
· Brug revet ost f.eks. cheddar ost, hvis du syntes roquefort er for stærk.
· Brug andre grønsager end broccoli… en rest kogte grønsager fra dagen før, gør arbejdet nemmere.
Hej !
Hej Hans